Erzincan Haber
HV
28 MART Perşembe 11:36

Deprem Bölgesi için Güçlerimizi Birleştirdik

Kurucu Vakfımız, Üniversitemiz, Kültür Koleji, Kültür2000 Koleji, İKÜMED ve KÜMED’in, ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinden etkilenen illerimiz için güçlerini birleştirdiği Malzeme Bağışı Kampanyamızın ilk etabı tamamlandı. Kültür Elçilerimiz ve Gönüllülerimizin desteğiyle, gelen malzeme bağışlarından hazırlanan 430 koli 8 Şubat Çarşamba günü Gençlik ve Spor Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü koordinasyonundaki tırla Hatay ilimiz için yola çıktı. 

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 10-02-2023 00:07   Güncelleme : 10-02-2023 00:07
Deprem Bölgesi için Güçlerimizi Birleştirdik

Bağışçılarımıza, Kültür Dayanışma Grubu Gönüllülerine ve Kültür Elçilerimize kampanyaya destekleri için teşekkür ederiz. Kampanyamız; İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkemiz, Kültür Koleji Ataköy Yerleşkemiz, Kültür2000 Alkent Yerleşkemiz, KÜMED ve İKÜMED Ofislerimizde açılan “Kültür Dayanışma Noktalarında” devam etmektedir. Malzeme bağış listesi ve ayrıntılı bilgi için https://www.iku.edu.tr/tr/duyurular/kultur-ailesi-guclerini-deprem-bolgesi-icin-birlestiriyor adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Kampanya kapsamında yalnızca bağış listesinde yer alan malzemeler kabul edilmekte olup, nakdi bağış yapılmadığını bu vesileyle bilgilerinize sunarız. 

Proje kapsamında, “Kültür Dayanışma Grubu” gönüllü çalışma destek çağrımız da değerli katkılarınızla güçlü bir ağa dönüştü. Üniversitemiz öğrencileri, mezunları ve çalışma arkadaşlarımızdan oluşan gönüllü üye sayımız 150’ye yaklaştı. Depremden etkilenen illerimize yönelik gerçekleştireceğimiz çalışmalarda gönüllü üyelerimizle, ihtiyaç durumunda resmi iletişim kanallarımızdan irtibata geçilecektir. 

Kültür Ailesinin dayanışma ruhunun, ülke ve insan sevgisinin, toplumsal duyarlılığının simgesine dönüşen kampanyamızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 

 

AdminAdmin

YORUMLAR