Erzincan Haber
HV
29 MART Cuma 04:19

Başkan Işıksu, mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte mahalle buluşmalarına devam ediyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-11-2022 19:46   Güncelleme : 10-11-2022 19:46
Başkan Işıksu, mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Büyükhataplı Mahallesi’nde muhtar ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen ve çalışmaları değerlendiren Başkan Işıksu’ya AK Parti İlçe Başkanı Erol Aydın, meclis üyeleri Behlül Bayrak ve Can Dağabakan eşlik etti. 

Seçim öncesi ve sonrasında devamlı sahada olduklarını dile getiren Başkan Işıksu, "Teşkilatımızla el ele, yapacağımız her çalışma esnasında hemşehrilerimizin görüşlerini dikkate alıyoruz. Bunun yaptığımız işleri bereketlendirdiğine inanıyoruz. Şehrin kalbi Adapazarımızın 84 mahallesinde sözlerimizi tutuyor, hemşehrilerimizin teveccühüne layık çalışmaları hızla tamamlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Başkan Işıksu, Büyükhataplı mahallesindeki muhtarlık binasını tamamladıklarını belirterek, "Talepleri neticelendirdik, futbol sahasına ışıklandırma geliyor, diğer tüm ihtiyaçları da gideriyoruz. Mahalle mahalle, sokak sokak, gayretle çalışmaya devam.” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR