Erzincan Haber
HV
28 MART Perşembe 19:37

Erzincan Üniversitesi: Erzincan 4. Kısa Film Festivali Üniversitemizde Yapılan Gala Gecesi ile Sona Erdi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Medeniyet Sanat ve Turizm Derneğinin, katkılarıyla bu yıl dördüncüsü düzenlen   “Erzincan 4. Uluslararası Kısa Film Festivali” gala gecesiyle sona erdi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 24-11-2022 20:10   Güncelleme : 24-11-2022 20:10
Erzincan Üniversitesi: Erzincan 4. Kısa Film Festivali Üniversitemizde Yapılan Gala Gecesi ile Sona Erdi

Erzincan’da gerçekleşen  “Erzincan 4. Uluslararası Kısa Film Festivali” kapsamında 5 gün boyunca sanatseverlere gösteri, tiyatro, söyleşi, konser gibi çeşitli etkinlik ve faaliyetler gerçekleşti.   Üniversitemizin de ev sahipliği yaptığı festival, Üniversitemiz Yalnızbağ Yerleşkesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kapanış töreni ile son buldu. Gerçekleşen kapanış programına Erzincan Vali Yardımcıları, Ömer Özbay, Mehmet Deniz Arabacı Üniversitemiz Rektör V. Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. M. Cihat Özgenel,   Erzincan Medeniyet Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Ferruh Erkan, kurum müdürleri, akademisyenler, davetliler ve çok sayıda öğrenci ile vatandaş katıldı. Program kapsamında yapılan protokol konuşmalarının ardından Erzincan 4. Kısa  Film Festivali kapsamında sinema ve tiyatro sanatçılarından oluşan jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucunda dereceye giren filmler açıklanarak ödülleri takdim edildi. Festival kapanış töreni, Yeni Türkü’nün konseri ile sona erdi.  

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Medeniyet Sanat ve Turizm Derneğinin, katkılarıyla bu yıl dördüncüsü düzenlen   “Erzincan 4. Uluslararası Kısa Film Festivali” gala gecesiyle sona erdi. Erzincan’da gerçekleşen  “Erzincan 4. Uluslararası Kısa Film Festivali” kapsamında 5 gün boyunca sanatseverlere gösteri, tiyatro, söyleşi, konser gibi çeşitli etkinlik ve faaliyetler gerçekleşti.   Üniversitemizin de ev sahipliği yaptığı festival, Üniversitemiz Yalnızbağ Yerleşkesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kapanış töreni ile son buldu. Gerçekleşen kapanış programına Erzincan Vali Yardımcıları, Ömer Özbay, Mehmet Deniz Arabacı Üniversitemiz Rektör V. Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. M. Cihat Özgenel,   Erzincan Medeniyet Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Ferruh Erkan, kurum müdürleri, akademisyenler, davetliler ve çok sayıda öğrenci ile vatandaş katıldı. Program kapsamında yapılan protokol konuşmalarının ardından Erzincan 4. Kısa  Film Festivali kapsamında sinema ve tiyatro sanatçılarından oluşan jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucunda dereceye giren filmler açıklanarak ödülleri takdim edildi. Festival kapanış töreni, Yeni Türkü’nün konseri ile sona erdi.  

 

AdminAdmin

YORUMLAR